Sfaturi care te ajuta sa-ti cresti numarul de vizitatori pe site si iti pot aduce potentiali clienti

Sfaturi care te ajuta sa-ti cresti numarul de vizitatori pe site si iti pot aduce potentiali clienti

Competitia in mediul online este mare, sfaturile urmatoare te pot ajuta sa iti cresti numarul de vizitatori si potentiali clienti

Daca iti prezinti serviciile sau produsele in mediul online printr-un website acesta este un inceput bun, dar pentru a concura pe internet trebuie sa mergi mult mai departe. Iata cateva sugestii pentru a imbunatatii si sporii prezenta ta in mediul online:

 

#1. Site-ul tau se afiseaza bine pe smartphone/tableta? Are design responsive?

O foarte mare parte din cautarile pe Google sunt realizate de pe dispozitive mobile si acest lucru este in crestere in fiecare zi. Cum arata site-ul tau accesat de pe un smartphone ? Intra pe mobil, deschide-l acum si arunca o privire. Sau daca nu ai la indemana telefonul, foloseste unealta pusa la dispozitie de Google care iti spune exact daca site-ul tau se afiseaza bine sau nu pe smartphone: https://www.google.com/webmasters/tools/mobile-friendly/

Este site-ul conform standardelor tale ? Ai facut un test cu utilizatorii care ti-l acceseaza, ei ce spun despre site-ul tau ? Gasesc repede informatiile, se acceseaza usor de pe mobil ?

Daca ai verificat site-ul si nu se afiseaza bine pe mobil e timpul sa faci o schimbare. Te ajuta enorm un site cu design responsive.

Am scris aici: Cum te ajuta un website cu design responsive si aici: cum sa iti evidentiezi potentialul afacerii tale printr-un website cu design responsive aceste 2 articole iti pot fi de mare folos!

 

#2. Ti-ai promovat site-ul in mediul online?

Daca aveti un website este un lucru bun, daca acesta se afiseaza bine pe mobil este si mai bine. Dar daca nu il aveti promovat acesta nu va poate aduce niciun fel de beneficiu. Degeaba se afiseaza site-ul bine pe mobil daca acesta nu este promovat si nu are de catre cine sa fie gasit si accesat.

Cand a fost ultima oara cand te-ai gandit ca trebuie sa aloci un buget in promovarea online a site-ului tau ? Prin buget fac referire la campanii de promovare online nu la postarea unui anunt pe un site specializat.

Te-ai gandit sa angajezi pe cineva cu experienta in domeniu pentru a iti promova site-ul in mediul online?

Daca raspunsul tau la intrebarile de mai sus este NU, atunci ar trebuii sa iei in considerare ca mediul online este foarte mare si majoritatea clientilor iti pot venii de acolo. Schimba ceva business-ului tau si fa-l sa mearga mai bine, promoveaza-ti site-ul in mediul online !

 

In acest moment oamenii cauta afaceri ca a ta pe internet, scrie-ne un email la adresa: contact@evobit.ro si in maxim 24 de ore o sa-ti trimitem un plan de promovare complet.