Fa-ti site-ul vizibil pe
oricarui client

Website-ul este cartea de vizita catre publicul din mediul online.

Dezvoltam website-uri bazate pe tehnologii noi, cu design responsive, specific nisei in care activati. Necesitatea de a avea un site responsive este in continua crestere.

Beneficiile care le aveti atunci cand doriti sa va reprezentati compania in mediul online printr-un website cu design responsive:

  • site-ul va fi vizibil si usor de accesat de pe orice tip smartphone;
  • site-ul va fi vizibil si usor de accesat de pe orice tip de tableta;
  • continutul site-ului si toata structura acestuia sa se va optimiza perfect in functie de dispozitivul de pe care va fi accesat;
  • numarul vizitelor catre site va creste avand in vedere ca site-ul va putea fi accesat de pe orice tip de dispozitiv;

Suntem capabili sa oferim solutii pentru orice tip de proiect.  Daca aveti deja un website dar nu este in conformitate cu standardele actuale de design si uzabilitate sau nu are design responsive,  contactati-ne si in maxim 24 de ore primiti raspuns din partea noastra cu oferta de pret.

Un site realizat intr-un mod profesionist aduce un plus de imagine si va sporii increderea vizitatorilor in afacerea dumneavoastra.

FIECARE SITE DEZVOLTAT  DE NOI VA INCLUDE:

Design Responsive – ceea ce inseamna ca website-ul dumneavoastra se va afisa perfect pe orice tip de dispozitiv: smartphone, tableta, laptop si pc;

Numar nelimitat de pagini – realizam atatea pagini cat trebuie sa va prezentati business-ul in mediul online intr-un mod profesionist si complex;

Optimizare initiala SEO – pentru o mai buna indexare in motorul de cautare Google.ro dar si pentru a castiga trafic catre site, fiecare site realizat de noi va fi optimizat;

Animare continut – Animam continulul website-ului prin adaugarea de: slider cu diverse animatii, galerie foto, galerie video, module social media, harta interactiva, chat online, etc..

 

Pentru o mai buna vizibilitate in mediul online dar si pentru a avea un website actualizat in permanenta recomandam:

Marketing online

Promovam site-ul dumneavoastra prin servicii: SEO, Google Adwords, Facebook Ads dar si prin metode personalizate.

Administrare web

Prin serviciile de administrare web site-ul dumneavoastra va fi intotdeauna administrat corect si va oferi vizitatorilor informatii utile.

Parerile clientilor nostri

Colaborare cu echipa Evobit pentru realizarea unui web-site de prezentare medical a fost foarte buna. Din prima clipa ne-am inteles foarte bine, ei intelegand pe deplin dorintele si necesitatile cabinetului nostru. Astfel site-ul nostru a fost realizat intr-un timp scurt, cu o interfata usor de utilizat , actualizarile au fost prompte , iar pretul a fost mai mult decat corect. Profesionalismul si abilitatile de comunicare ii recomanda.

MsiDental.ro

Indiferent daca sunteti un start-up cu un portofoliu inca redus de clienti, sau o companie mare, echipa Evobit detine eficienta si abilitatile necesare pentru constructia website-ului de care aveti nevoie. Recomand !

AndreeaAlexe.ro

Site-ul www.luximobil.ro a fost conceput conform cerintelor si asteptarilor noastre , intr-o perioada scurta de timp, neavand probleme de functionare. Colaborarea a decurs perfect.

LuxImobil.ro

Colaborarea cu echipa evobit a fost foarte buna din toate punctele de vedere. Proiectul a fost realizat conform cerintelor noastre. Termenul de realizare al proiectului a fost respectat. Pe parcursul dezvoltarii am fost in legatura permanenta chiar daca s-a lucrat de la distanta. Recomandam !

CautLoc.ro

Colaboram cu echipa Evobit de 1 an de zile, ei ofera rezultate bune insotite de rapoarte lunare detaliate. Ii recomanda increderea, seriozitatea si promptitudinea de care dau dovada. De asemenea ii recomandam si noi.

Titan-inchirieriauto.ro

Fa-ti site-ul vizibil pe orice smartphone, tableta sau laptop.

Nu mai pierde timp,  hai sa discutam despre proiectul tau.
Iti oferim consultanta gratuita.