Cream website-uri de prezentare la pret avantajos - Agentia Evobit.ro
 

Website-ul este cartea de vizita catre publicul din mediul online.


Dezvoltam website-uri bazate pe tehnologii noi, cu design responsive, specific nisei in care activati. Necesitatea de a avea un site responsive este in continua crestere, in prezent peste 70% din traficul care vine catre site-uri este de pe smartphone-uri.

Beneficiile care vi le aduce un website realizat de noi sunt urmatoarele:

✓ design reponsive pentru o mai buna navigabilitate a utilizatorilor pe site;
✓ panou de administrare pentru a gestiona usor continutul de pe site;
✓ clientii inteleg usor ce tip de servicii oferi;
✓ esti asigurat din punct de vedere GDPR;

Suntem capabili sa oferim solutii pentru orice tip de proiect. Daca ai deja un website dar nu este in conformitate cu standardele actuale de design si uzabilitate sau nu are design responsive, contactateaza-ne si in maxim 24 de ore iti atasam pe email o oferta de pret personalizata nevoilor tale.Fiecare site dezvoltat de noi va include:


Design Responsive – inseamna ca website-ul se va afisa perfect pe orice tip de dispozitiv: smartphone, tableta, laptop si pc;;

Numar nelimitat de pagini – realizam atatea pagini cat este necesar pentru a va prezenta afacerea in mediul online intr-un mod profesionist si complex;

Optimizare initiala SEO – pentru o mai buna vizibilitate in motorul de cautare Google.ro dar si pentru a castiga trafic catre site, fiecare site realizat de noi va fi optimizat;

Animare continut – animam continulul website-ului prin adaugarea de: slidere cu diverse animatii, galerie foto, galerie video, module social media, harta interactiva, chat online, formular de contact, etc.Pentru o mai buna vizibilitate in mediul online dar si pentru a avea un website actualizat in permanenta recomandam:

Marketing online

Promovam site-ul in mediul online prin campanii: Google Adwords, Facebook Ads, SEO dar si prin metode personalizate.

 

Administrare web

Prin serviciile de administrare site-ul va fi intotdeauna administrat corect si va oferi vizitatorilor informatii utile.

 

Contacteaza-ne prin formularul alaturat

Ofera-ne cateva detalii despre cum ai vrea sa arate noul site si ce anum sa contina. In maxim 24 de ore iti prezentam solutia optima, timpul de realizare si oferta de pret personalizata.