Cream website-uri de prezentare la pret avantajos - Agentia Evobit.ro
 

Website-ul este cartea de vizita catre publicul din mediul online.


Dezvoltam website-uri bazate pe tehnologii noi, cu design responsive, specific nisei in care activati. Necesitatea de a avea un site responsive este in continua crestere.

Beneficiile care le aveti atunci cand doriti sa va reprezentati compania in mediul online printr-un website cu design responsive:

✓ site-ul va fi vizibil si usor de accesat de pe orice tip smartphone;
✓ site-ul va fi vizibil si usor de accesat de pe orice tip de tableta;
✓ continutul site-ului si toata structura acestuia sa se va optimiza perfect in functie de dispozitivul de pe care va fi accesat;
✓ numarul vizitelor catre site va creste avand in vedere ca site-ul va putea fi accesat de pe orice tip de dispozitiv;

Suntem capabili sa oferim solutii pentru orice tip de proiect. Daca aveti deja un website dar nu este in conformitate cu standardele actuale de design si uzabilitate sau nu are design responsive, contactati-ne si in maxim 24 de ore primiti raspuns din partea noastra cu oferta de pret.

Un site realizat intr-un mod profesionist aduce un plus de imagine si va sporii increderea vizitatorilor in afacerea dumneavoastra.Fiecare site dezvoltat de noi va include:


Design Responsive – ceea ce inseamna ca website-ul dumneavoastra se va afisa perfect pe orice tip de dispozitiv: smartphone, tableta, laptop si pc;

Numar nelimitat de pagini – realizam atatea pagini cat trebuie sa va prezentati business-ul in mediul online intr-un mod profesionist si complex;

Optimizare initiala SEO – pentru o mai buna indexare in motorul de cautare Google.ro dar si pentru a castiga trafic catre site, fiecare site realizat de noi va fi optimizat;

Animare continut – Animam continulul website-ului prin adaugarea de: slider cu diverse animatii, galerie foto, galerie video, module social media, harta interactiva, chat online, etc..Pentru o mai buna vizibilitate in mediul online dar si pentru a avea un website actualizat in permanenta recomandam:

Marketing online

Promovam site-ul dumneavoastra prin servicii: SEO, Google Adwords, Facebook Ads dar si prin metode personalizate.

 

Administrare web

Prin serviciile de administrare web site-ul dumneavoastra va fi intotdeauna administrat corect si va oferi vizitatorilor informatii utile.

 

Contacteaza-ne prin formularul alaturat

Ofera-ne cateva detalii despre cum ai vrea sa arate noul site si ce sa contina. In maxim 24 de ore iti prezentam solutia optima, timpul de realizare si cotatia de pret.