Portofoliu

Cautloc.ro

Website-ul www.cautloc.ro este un director ce cumuleaza toate afacerile si evenimentele din Sibiu. Functia de search este esentiala acestui proiect cat si functia pentru a acorda recenzii business-urilor inscrise pe site.

Site-ul permite antreprenorilor sa-si inscrie locatia pe site iar utilizatorii care le-au folosit serviciile pot acorda recenzii.

Site-ul este promovat si administrat in totalitate de catre noi.

Titan-inchirieriauto.ro

Website-ul www.titan-inchirieriauto.ro ce ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti este promovat prin servicii seo si administrat de catre noi. Acesta isi face aparitia in prima pagina Google.ro pentru 10 cuvinte cheie.

 

Andreeaalexe.ro

Website-ul a fost creat pe baza unui design responsive, simplu si modern ceea ce inseamna ca site-ul este compatibil cu smartphone / tableta.  A fost realizat conform cerintelor clientului. Acesta poate fi accesat la adresa: www.andreeaalexe.ro

Nota* Mentionam ca noi nu ne ocupam de administrarea acestui website iar orice adaugare de continut care nu se afiseaza conform standardelor stabilite de catre noi si nu respecta parametrii template-ului nu ne apartin.

Luximobil.ro

Website dedicat pentru agentia imobiliara Lux Imobil. Acesta a fost realizat conform specificatiilor clientului, atat grafica cat si functionalitate. De asemenea website-ul se afiseaza bine pe orice tip de dispozitiv: desktop, laptop, smarphone si tableta.

Site-ul poate fi accesat la adresa www.luximobil.ro

Nota* Mentionam ca noi nu ne ocupam de administrarea acestui website iar orice adaugare de continut care nu se afiseaza conform standardelor stabilite de catre noi si nu respecta parametrii template-ului nu ne apartin.

MsiDental.ro

Website dedicat cabinetului stomatologic Msi Dental, a fost realizat conform specificatiilor clientului atat partea grafica cat si functionalitatile. De asemenea website-ul se afiseaza bine pe orice tip de dispozitiv: desktop, laptop, smarphone si tableta.

Site-ul poate fi accesat la adresa: www.msidental.ro

Nota* Mentionam ca noi nu ne ocupam de administrarea acestui website iar orice adaugare de continut care nu se afiseaza conform standardelor stabilite de catre noi si nu respecta parametrii template-ului nu ne apartin.

Bio-superfoods.ro

Magazinul online www.bio-superfood.ro  comercializeaza produse bio majoritatea de provenienta germana. Magazinul a fost promovat de catre noi atat prin campanii Google Adwords cat si prin campanii SEO. Magazinul online se afla in prima pagina Google.ro pentru numeroase cuvinte cheie.

De asemenea am venit cu idei noi de marketing si diverse imbunatatiri atat ale functionalitatilor dar si a partii grafice ce au dus la generarea de conversii.

Damila.ro

Ne ocupam de administrarea magazinului online, crearea de campanii online: ppc, facebook ads, campanii de promovare custom dar si servicii SEO.

Magazinul se afla intr-o evolutie continua.

Avantajoptik.ro

Website dedicat cabinetului oftalmologic Avantaj Optik, a fost realizat conform specificatiilor clientului atat partea grafica cat si functionalitatile. De asemenea website-ul se afiseaza bine pe orice tip de dispozitiv: desktop, laptop, smarphone si tableta.

Site-ul poate fi accesat la adresa: www.avantajoptik.ro

Hostelt.ro

Website dedicat pentru pensiunea Hostelt, a fost realizat conform specificatiilor clientului atat partea grafica cat si functionalitatile. De asemenea website-ul se afiseaza bine pe orice tip de dispozitiv: desktop, laptop, smarphone si tableta.

Site-ul poate fi accesat la adresa: www.hostelt.ro

Bestcreditifn.ro

Website dedicat pentru pensiunea institutia financiara nebancara autorizata de Banca Nationala a Romaniei. A fost realizat conform specificatiilor clientului atat partea grafica cat si functionalitatile. De asemenea website-ul se afiseaza bine pe orice tip de dispozitiv: desktop, laptop, smarphone si tableta.

Site-ul poate fi accesat la adresa: www.bestcreditifn.ro

All
0