Importanta unui website si promovarea acestuia

Importanta unui website si promovarea acestuia

Promovarea sta la baza succesului unui produs/companii. De ce spunem asta ? Pentru ca oricat de bun ar fi produsul respectiv, oricand de bune ar fi serviciile prestate de compania respectiva, daca nu ar fi promovate corespunzator acestea nu ar profita de succesul lor.

 

De ce este important un website ?

Online-ul este un mediu in care te poti face vizibil unui public strict interesat de serviciile/produsele pe care le oferi. Avand un website toate persoanele interesate de ceea ce oferi vor sa gaseasca informatii de calitate si servicii de cea mai buna calitate. Un website este foarte important sa fie foarte bine realizat, atat din punct de vedere vizual cat si din punct de vedere tehnic.

Site-ul trebuie sa aiba o structura a meniului si a informatiei foarte bine pusa la punct, de asemenea este foarte important ca informatia de pe site sa fie parcursa foarte usor de catre un vizitator.

Avand o piata in care platformele mobile sunt in crestere este important ca site-ul sa fie responsive. Ce inseamna asta ? Atunci cand un vizitator acceseaza site-ul de pe un smartphone sau o tableta, acesta trebuie sa se afiseze perfect pe orice rezolutie pentru ca informatia sa poata fi parcursa cu usurinta. In acest fel va asigurati ca vizitatorii vor ramane pe site.

 

De ce este important ca un site sa fie responsive ?

Un studiu realizat de DIGI 24 arata ca 14,4 milioane de romani acceseaza internetul de pe un dispozitiv mobil. Asta inseama ca este foarte important ca site-ul sa fie optimizat pentru terminalele mobile. Optimizarea nu trebuie facuta la nivel de ansamblu ci trebuie sa se ia in calcul ca elementele de uzabilitate: informatiile utile sa fie vizibile cu usurinta, pozele sa se incarce repede, formularele sa permita completarea intr-un mod usor, datele de contact sa fie usor de vizualizat. Toate acestea puse la punct vor creste rata de conversie.

 

De ce este importanta promovarea website-ului ?

Am ajuns sa avem un website care sa ne reprezinte in mediul online intr-un mod cat se poate de profesional iar acum urmeaza promovarea acestuia. Fara o promovare corespunzatoare site-ul nu poate aduce vizitatori, ceea ce inseamna posibili colaboratori. Orice site, oricat de mare sau mic ar fi acesta trebuie promovat pentru a atrage acel tip de persoane care sunt interesati de nisa in care activati.

 

Promovarea reprezinta un proces de lunga durata prin care trebuie sa treaca un site. Este important ca procesul de promovare sa fie realizat de persoane cu experienta in domeniu pentru a va oferii rezultate bune. Noi oferim astfel de servicii insotite de rapoarte si explicatii detaliate pentru a intelege intregul proces. Putem fi contactati aici