Despre promovarea prin pachete SEO

By Evobit 3 years ago
Home  /  Blog  /  Despre promovarea prin pachete SEO

In cele ce urmeaza dorim sa expunem ceea ce credem noi ca inseamna promovarea online referitoare la serviciile de tip SEO.

Prin definitie, conform Wikipedia SEO inseamna: “Optimizare pentru motoare de cautare sau Search Engine Optimization (SEO), este un proces de perfectionare (favorizare) a vizibilitatii site-urilor web sau paginilor web in cadrul ordonarii rezultatelor cautarii in lista facuta de motorul de cautare. SEO este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practica aparuta in anul 1990, odata cu aparitia primelor site-uri pe Internet, si care reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte-cheie.”

Am scris acest articol nu pentru scopul de a ne promova serviciile prin a ne critica competitia ci pentru ca am primit de mai multe ori intrebarile: aveti pachet de baza sau pachet extins in ceea ce priveste promovare seo? care sunt preturile? Am scris acest articol pentru ca este plin internetul de servicii seo care sunt alcatuite pe pachete de promovare si optimizare ceea ce ni se pare o ciudatenie si foarte neprofesionist. De ce? Explicam imediat.

Am observat unele pachete de promovare si optimizare seo ce ofera doar un sfert de optimizare tehnica a site-ului si inscrierea in cateva directoare, asta este inclus in pachetul de baza, si tocmai la pachetul premium (pana la pachetul premium mai sunt inca 2 pachete) iti ofera cam exact ceea ce este de oferit, adica o optimizare completa si servicii de promovare complete pentru aducerea site-ului in prima pagina Google. Asa cum este mentionat si in definitia SEO oferita de wikipedia: “seo reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o forma in care este propulsat mai sus in lista de rezultate”, adica nu ai cum sa oferi rezultate facand lucrurile pe sfert sau jumatate.

E normal ca optimizarea si promovarea prin servicii seo din punct de vedere al costurile sa difere, dar, asta in functie de: nisa in care activeaza site-ul, volumul de munca lunar, numarul de cuvinte cheie/fraze pentru care se doreste promovarea in prima pagina, daca se doreste promovare pe plan local sau national, daca a fost sau nu afectat de vreun algoritm, etc., nicidecum de exemplu cum am gasit un pachet pe internet care suna asa: inregistrare in motoarele de cautare, optimizare link-uri interne, realizare sitemap.xml, promovare in directoare, raport lunar prin Google Analytics. Acest pachet nu reprezinta nici macar un sfert din ceea ce presupune munca seo.

Acesta nu reprezinta un pachet de promovare prin servicii seo, este doar o iluzie in care un om de business nu ar trebuii sa creada. Probabil in goana de a obtine clienti si bani se fac si aceste pachete, dar, cel care comanda acel pachet de baza in care ii este oferit doar un sfert din servicii, de ce le-ar platii ? Rezultate vin in functie de volumul de munca depus si in functie de bugetul alocat ! Nu exista si nu a existat niciodata IEFTIN SI BUN !

Intotdeauna clientii am observat ca vor sa obtina rezultate maxime cu un buget foarte mic, dar asta este doar o imagine falsa pe care si-o creaza si se pare ca o accepta in ciuda lipsei rezultatelor. Asadar, din punctul nostru de vedere SEO este un proces foarte complex ce necesita atentie sporita, devotament, munca multa si un buget rezonabil pentru promovare.

In incheiere dorim sa mentionam ca noi nu o sa oferim servicii SEO bazate pe pachete. Consideram ca serviciile seo trebuie sa fie complexe si nu pe pachete!

Singurele “pachete” in functie de care realizam oferta financiara sunt asa cum am mentionat mai sus: nisa in care activeaza site-ul, volumul de munca lunar, numarul de cuvinte cheie/fraze pentru care se doreste promovarea in prima pagina, daca se doreste promovare pe plan local sau national, daca a fost sau nu afectat de vreun algoritm site-ul respectiv;

 

De asemenea daca doriti consultanta in ceea ce privesc serviciile seo care le oferim si doriti raspunsuri la diverse intrebari va mentionam ca oferim CONSULTANTA GRATUITA ! Contactati-ne si in maxim 24 de ore primiti raspuns.

Categories:
  Blog,
this post was shared 0 times
 000