Despre noi - Evobit.ro
 

Despre noi

Fiecare membru al echipei este specializat pe domeniul sau de activitate. Cream website-uri, le administram corect si le promovam prin servicii de marketing online: SEO, Google Adwords, Facebook Ads, dar si alte metode personalizate. Avem peste 7 ani de experienta, oferim seriozitate si transparenta.


 

Suntem o echipa tanara, avem peste 7 ani de experienta, fiecare membru al echipei este specializat pe domeniul sau de activitate. Oferim servicii complexe de creare website-uri, administrare si promovare in mediul online prin: SEO, Google Ads, Facebook Ads si metode personalizate.

Oferim transparenta si va raspundem tuturor intrebarilor legate de proiectul care-l dezvoltam pentru dumneavoastra intr-un mod detaliat, pentru a intelege fiecare pas al dezvoltarii. Dorim sa avem o legatura stransa cu dumneavoastra pentru a va oferi exact ceea ce va doriti, iar rezultatul final sa fie conform specificatiilor stabilite la inceputul proiectului. Garantam livrarea rezultatelor la timp, pentru asta avem metode care sa asigure acest lucru individual cu fiecare client in parte. Tot ceea ce dezvoltam pentru business-ul dumneavoastra va putea fi monitorizat, iar la final de luna va atasam pe e-mail raport.

● Echipa cu peste 7 ani experienta
● Costuri reduse si personalizate in functie de necesitatile clientului
● Transparenta si contact permanent intre parti
● Consultanta personalizata
● Respectarea termenelor
● Rapoarte lunare personalizate • Hotel-select-olanesti.ro
  Am colaborat foarte bine pentru realizarea site-ului nostru, in permanenta am avut suport telefonic si pe email, de asemenea s-au incadrat in termen pentru predarea proiectului. Administrarea site-ului este foarte buna, se ocupa foarte rapid de diverse modificari cand avem nevoie si de adaugarea continutului pe site.
  Hotel-select-olanesti.ro
 • Bio-superfoods.ro
  Au optimizat site-ul din punct de vedere SEO si l-au adus in prima pagina Google.ro pe cuvinte cheie importante business-ului nostru. De asemenea am colaborat si pe dezvoltarea campaniilor Google Adwords, suntem multumiti de rezultate.
  Bio-superfoods.ro
 • Damila.ro
  Au organizat campaniile de promovare online prin AdWords si Facebook, in conformitate cu bugetul alocat si obiectivele stabilite.
  Damila.ro
 • Rodach.ro
  Colaborarea pentru dezvoltarea site-ului rodach.ro a fost foarte buna. Dedicati obtinerii de rezultate la un nivel inalt de calitate, lucreaza bine in echipa. Pe langa cunostintele si abilitatile tehnice vine mereu cu idei de optimizare a site-ului.
  Rodach.ro
 • Titan-inchirieriauto.ro
  Colaboram cu echipa Evobit de 3 ani de zile, ei ofera rezultate bune insotite de rapoarte lunare detaliate. Ii recomanda increderea, seriozitatea si promptitudinea de care dau dovada. De asemenea ii recomandam si noi.
  Titan-inchirieriauto.ro
  Titan-inchirieriauto.ro
 • LuxImobil.ro
  Site-ul www.luximobil.ro a fost conceput conform cerintelor si asteptarilor noastre , intr-o perioada scurta de timp, neavand probleme de functionare. Colaborarea a decurs perfect.
  LuxImobil.ro
  LuxImobil.ro
 • AndreeaAlexe.ro
  Indiferent daca sunteti un start-up cu un portofoliu inca redus de clienti, sau o companie mare, echipa Evobit detine eficienta si abilitatile necesare pentru constructia website-ului de care aveti nevoie. Recomand !
  AndreeaAlexe.ro
  AndreeaAlexe.ro
 • Msidental.ro
  Colaborare cu echipa Evobit pentru realizarea unui web-site de prezentare medical a fost foarte buna. Din prima clipa ne-am inteles foarte bine, ei intelegand pe deplin dorintele si necesitatile cabinetului nostru. Astfel site-ul nostru a fost realizat intr-un timp scurt, cu o interfata usor de utilizat , actualizarile au fost prompte , iar pretul a fost mai mult decat corect. Profesionalismul si abilitatile de comunicare ii recomanda.
  Msidental.ro
  MsiDental.ro