Evobit inseamna

Suntem o echipa de freelanceri, fiecare specializat pe domeniul sau de activitate. Cream website-uri, le administram corect si le promovam prin servicii de marketing online: SEO, Google Adwords, Facebook Ads, dar si alte metode personalizate. Avem peste 6 ani de experienta, oferim seriozitate si transparenta.

Cine suntem?

Suntem o echipa de freelanceri cu peste 6 ani experienta, fiecare membru al echipei este specializat pe domeniul sau de activitate. Oferim servicii complexe si informatii necesare atat pe parcursul dezvoltarii proiectului dar si dupa acesta. Noi oferim urmatoarele servicii:

●  Web Design – cream website-uri cu design responsive, astfel ca indiferent de pe ce dispozitiv va fi accesat site-ul informatia se va afisat perfect;

Marketing Online – promovam orice tip de website/magazin online/blog in mediul online prin campanii Google Adwords, Facebook Ads, servicii SEO dar si campanii personalizate;

●  Administrare web – ne asiguram ca website-ul dumneavoastra functioneaza in parametri normali, ii facem back-up, ne ocupam de adaugare/modificare continut dar oferim si consultanta.

Aptitudinile noastre

Web desgin99%
Marketing online99%
Administrare website99%
Suport clienti100%

Ce oferim ?

Oferim transparenta si va raspundem tuturor intrebarilor legate de proiectul care-l dezvoltam pentru dumneavoastra intr-un mod detaliat, pentru a intelege fiecare pas al dezvoltarii.

Dorim sa avem o legatura stransa cu dumneavoastra pentru a va oferi exact ceea ce va doriti, iar rezultatul final sa fie conform specificatiilor stabilite la inceputul proiectului.

Garantam livrarea rezultatelor la timp, pentru asta avem metode care sa asigure acest lucru individual cu fiecare client in parte. Tot ceea ce dezvoltam pentru business-ul dumneavoastra va putea fi monitorizat, iar la final de luna va atasam pe e-mail raport.

Vizualizeaza portofoliu
  • Echipa cu peste 6 ani experienta
  • Costuri reduse si personalizate in functie de necesitatile clientului
  • Transparenta si contact permanent intre parti
  • Consultanta personalizata
  • Respectarea termenelor
  • Rapoarte lunare personalizate

Parerile clientilor nostri

Colaborare cu echipa Evobit pentru realizarea unui web-site de prezentare medical a fost foarte buna. Din prima clipa ne-am inteles foarte bine, ei intelegand pe deplin dorintele si necesitatile cabinetului nostru. Astfel site-ul nostru a fost realizat intr-un timp scurt, cu o interfata usor de utilizat , actualizarile au fost prompte , iar pretul a fost mai mult decat corect. Profesionalismul si abilitatile de comunicare ii recomanda.

MsiDental.ro

Indiferent daca sunteti un start-up cu un portofoliu inca redus de clienti, sau o companie mare, echipa Evobit detine eficienta si abilitatile necesare pentru constructia website-ului de care aveti nevoie. Recomand !

AndreeaAlexe.ro

Site-ul www.luximobil.ro a fost conceput conform cerintelor si asteptarilor noastre , intr-o perioada scurta de timp, neavand probleme de functionare. Colaborarea a decurs perfect.

LuxImobil.ro

Colaborarea cu echipa evobit a fost foarte buna din toate punctele de vedere. Proiectul a fost realizat conform cerintelor noastre. Termenul de realizare al proiectului a fost respectat. Pe parcursul dezvoltarii am fost in legatura permanenta chiar daca s-a lucrat de la distanta. Recomandam !

CautLoc.ro

Colaboram cu echipa Evobit de 1 an de zile, ei ofera rezultate bune insotite de rapoarte lunare detaliate. Ii recomanda increderea, seriozitatea si promptitudinea de care dau dovada. De asemenea ii recomandam si noi.

Titan-inchirieriauto.ro