Consultanta Marketing Online & Web - Evobit.ro
 

Consultanta pentru dezvoltarea afacerii tale in online

Orice tip de afacere, fie ca este business to business sau business to customer, in final se adreseaza tot oamenilor. In fiecare zi oamenii cauta pe internet servicii si produse exact ca ale tale. Intrebarea este, produsele sau serviciile care le prestezi sunt usor de gasit de catre oameni pe internet? Mesajele campaniilor de promovare care le dezvoltati in prezent inspira oamenii sa te contacteze? In prezent piata este mai competitiva ca oricand. Afacerea ta are nevoie de un partner care sa dezvolte campanii de marketing online si o strategie care sa dezvolte imaginea companiei tale ca fiind cel mai bun raspuns pentru nevoile oamenilor ce va cauta serviciile sau produsele. .


Unde te situezi?

Ca esti la inceput de drum sau ai deja o afacere, rezultatele obtinute sunt legate in mod direct de modul in care iti administrezi site-ul/magazinul online si de metodele de promovare in mediul online.

Mediul afacerilor din Romania este intr-o evolutie continua, iar oportunitatile sunt nenumarate atunci cand vine vorba de dezvoltarea unei afaceri pe termen lung. Este foarte important ca inainte de toate sa se creeze o strategie foarte bine definita. Fiecare business prin natura sa este diferit fata de altul, chiar daca sunt pe aceasi nisa.

Strategia de dezvoltare trebuie sa fie construita pe baza unor parametrii personalizati, pentru ca noi sa intelegem in totalitate produsele/serviciile pe care le oferiti, audienta careia doriti sa va adresati si ce obiective v-ati setat pe termen lung sau scurt.

Ce presupune consultanta?

Un studiu amanuntit al nisei in care activati, de asemenea studiu amanuntit al competiei. Pe baza studiilor realizate vom colecta informatii care le vom implementa in campanii online eficiente.

Inainte de a implementa campaniile de promovare trebuie sa ne asiguram ca utilizatorii care ajung pe site pot naviga foare usor pe el si informatiile le sunt prezentate intr-un mod profesionist dar si util.

Pentru asta vom realiza un raport amanuntit al website-ului ce consta in testarea si imbunatatirea:
✓ design-ului;
✓ functionalitatilor;
✓ informatiilor;
✓ structurii site-ului;Castiga

Contacteaza-ne prin formularul alaturat

Descrie-ne in cateva cuvinte afacerea ta si noi te vom contacta pentru a iti prezenta planul personalizat de promovare in mediul online.