Consultanta Marketing Online & Web - Evobit.ro

Consultanta pentru dezvoltarea afacerii tale in online

O afacere de tip B2B sau B2C, in final se adreseaza tot oamenilor. In fiecare zi oamenii cauta pe internet servicii si produse exact ca ale tale. Afacerea ta este usor de gasit de catre oameni pe internet? Campaniile de promovare care le dezvolti in prezent inspira oamenii sa te contacteze? In prezent piata este mai competitiva ca oricand. Afacerea ta are nevoie de un partner care sa dezvolte campanii de marketing online profitabile.

Unde te situezi?

Ca esti la inceput de drum si vrei sa deschizi o afacere sau ai deja o afacere ce functioneaza de ceva timp, rezultatele obtinute sunt legate in mod direct de modul in care iti administrezi site-ul/magazinul online si de metodele de promovare in mediul online.

Mediul afacerilor din Romania este intr-o evolutie continua, iar oportunitatile sunt nenumarate atunci cand vine vorba de dezvoltarea unei afaceri pe termen lung. Este foarte important ca inainte de toate sa se creeze o strategie foarte bine definita. Fiecare afacere prin natura sa este diferita fata de alta, chiar daca sunt pe aceeasi nisa.

Remarca-te

Este foarte greu sa fii auzit pe o piata atat de aglomerata si foarte competitiva. Iti trebuie un mesaj captivant construit special pentru oamenii care cauta serviciile sau produsele tale. Un mesaj captivant, convingator separa concurenta de brandul tau si face ca afacerea ta sa devina speciala.Te intelegem

Stim cat de multa munca ai investit ca sa construiesti propria afacere si ca te straduiesti sa oferi din ce in ce servicii si mai bune. Ocupa-te in continuare de calitatea serviciilor si da-ne noua credit sa ne ocupam de promovarea afacerii tale.Oferim solutii si strategii de dezvoltare pentru afacerea ta

Strategia de dezvoltare trebuie se va construi pe baza unor parametrii personalizati, pentru ca noi sa intelegem in totalitate produsele/serviciile pe care le oferi, audienta careia doresti sa te adresezi si ce obiective ai setat pe termen lung sau scurt.


Intelegem cui doresti sa te adresezi
In urma unui studiu amanuntit stabilim publicul tinta caruia dorim sa ne adresam.


Mesaj transmis corect si clar
Clarificam strategia de comunicare care va face diferenta intre afacerea ta si competitia ta.


Uniformitate
Aplicam acelasi mesaj si strategie pe toate canalele de marketing (website, social media, google, newsletter, etc.)


De asemenea realizam un raport amanuntit al website-ului ce consta in testarea si imbunatatirea:
✓ design-ului;
✓ functionalitatilor;
✓ informatiilor;
✓ structurii site-ului;

Promovam online afacerea ta prin:

Lunar realizam urmatorele:

✓ analizam si optimizam campaniile aflate in derulare;
✓ dezvoltam campanii de promovare noi;
✓ oferim asistenta constanta prin email sau la telefon;
✓ realizam un plan de actiune pentru luna ce urmeaza;
✓ raport lunar detaliat pentru toate activitatile derulate in luna precedenta.

Contacteaza-ne prin formularul alaturat

Descrie-ne in cateva cuvinte afacerea ta si noi te vom contacta pentru a iti prezenta planul personalizat de promovare in mediul online.

Clienti care au incredere in noi