Consultanta Marketing Online & Web - Evobit.ro

Consultanta pentru dezvoltarea afacerii tale in online

O afacere de tip B2B sau B2C, in final se adreseaza tot oamenilor. In fiecare zi oamenii cauta pe internet servicii si produse exact ca ale tale. Afacerea ta este usor de gasit de catre oameni pe internet? Campaniile de promovare care le dezvolti in prezent inspira oamenii sa te contacteze? In prezent piata este mai competitiva ca oricand. Afacerea ta are nevoie de un partner care sa dezvolte campanii de marketing online profitabile.

Unde te situezi?

Ca esti la inceput de drum si vrei sa deschizi o afacere sau ai deja o afacere ce functioneaza de ceva timp, rezultatele obtinute sunt legate in mod direct de modul in care iti administrezi site-ul/magazinul online si de metodele de promovare in mediul online.

Mediul afacerilor din Romania este intr-o evolutie continua, iar oportunitatile sunt nenumarate atunci cand vine vorba de dezvoltarea unei afaceri pe termen lung. Este foarte important ca inainte de toate sa se creeze o strategie foarte bine definita. Fiecare business prin natura sa este diferit fata de altul, chiar daca sunt pe aceeasi nisa.

Strategia de dezvoltare

Strategia de dezvoltare trebuie sa fie construita pe baza unor parametrii personalizati, pentru ca noi sa intelegem in totalitate produsele/serviciile pe care le oferiti, audienta careia doriti sa va adresati si ce obiective v-ati setat pe termen lung sau scurt.


Realizam un studiu amanuntit al nisei in care activati, de asemenea studiu amanuntit al competiei. Pe baza acestora vom colecta informatii care le vom implementa in campanii online de promovare eficiente.
De asemenea realizam un raport amanuntit al website-ului ce consta in testarea si imbunatatirea:
✓ design-ului;
✓ functionalitatilor;
✓ informatiilor;
✓ structurii site-ului;

Promovam online afacerea ta prin:

Lunar realizam urmatorele:

✓ analizam si optimizam campaniile aflate in derulare;
✓ dezvoltam campanii noi;
✓ oferim asistenta constanta pe email sau la telefon;
✓ realizam un plan de actiune pentru luna ce urmeaza;
✓ raport lunar detaliat pentru toate activitatile derulate in luna precedenta.

Contacteaza-ne prin formularul alaturat

Descrie-ne in cateva cuvinte afacerea ta si noi te vom contacta pentru a iti prezenta planul personalizat de promovare in mediul online.

Clienti care au incredere in noi