3 motive pentru care afacerile mici au nevoie de marketing online

3 motive pentru care afacerile mici au nevoie de marketing online

1. Oamenii te cauta prima data in online

De cand a inceput pandemia Covid-19 oamenii au vazut cu adevarat puterea internetului, comertul online a explodat peste noapte, consumul de continut online: filme, muzica, jocuri, etc. a crescut la fel de mult.

Daca oamenii au treaba undeva anume in oras mai intai sa plece de acasa cauta pe internet locatia respectiva, programul de functionare, pareri ale altor clienti si asa mai departe.
Asta inseamna ca e timpul ca oamenii sa te gaseasca prima data in online.

2. Platformele de Social Media

Platformele Facebook, Twitter, Linkedin si TikTok sunt rasfoite zilnic de catre oameni care vor sa fie la curent cu noutatile sau pur si simplu sa vada ce se intampla pe acolo.

Stai conectat cu clientii tai prin platformele de Social Media si arata-le ca iti pasa de ei. Daca inca nu ai facut-o, asigura-te ca profilul companiei tale este completat corect si cat mai detaliat posibil.

Prin Social Media poti dezvolta campanii de promovare pentru a atrage noi clienti sau pentru a-i informa pe clientii actuali de diverse promoteii sau beneficii. Concentreaza-te pentru a crea o comunitate in jurul brandului tau.

3. Local SEO

In loc sa iti mai pui reclama intr-o revista locala ce ajunge pe masa unei terase din oras asigura-te ca pe Google My Business profilul afacerii tale e super detaliat. In Google My Business poti sa iti completezi:
– numele afacerii tale
– descriere
– programul de functionare
– poti adauga fotografii
– poti adauga produse si promotii

Avand completata locatia afacerii tale pe Google My Business clientii te pot gasi si urmarii mai usor. Recenziile pozitive primite pe Google My Business te vor ajuta enorm in viitor pentru a castiga clienti noi, asa ca, contacteaza cativa fosti clienti si spune-le sa te ajute cu o recenzie sincera despre colaborarea voastra.

Daca ai nevoie de mai multe informatii despre promovarea online, scrie-ne un email si discutam in detaliu despre cum poti sa iti promovezi serviciile/produsele in mediul online.